'T SLUISJE BURGERS & SPARERIBS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1491 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij 't Sluisje Burgers & Spareribs. Meer weten? Ontdek meer

9 jun 2024 om 20:40 Heerlijk eten, snel bezorgd. we hadden nog wel meer kunnen eten zo lekker was het!
25 mei 2024 om 19:53 Heerlijk gegeten! Snelle bezorging.
20 mei 2024 om 20:51 Zoals altijd, heerlijk mals!
12 mei 2024 om 21:16 Echt super lekker eten! Snel geleverd, vriendelijke man :)
4 mei 2024 om 19:42 Heerlijk gegeten
7 apr 2024 om 18:54 Je kunt hier een prima lunch bestellen: heerlijke verse broodjes en goed belegd. Wrap ook goed. Aanrader.
29 mrt 2024 om 20:46 Burgers waren echt mega zout. Ik hou van zout eten maar dit sloeg echt nergens op, was bijna niet te eten.
22 mrt 2024 om 19:21 Top
10 mrt 2024 om 20:41 Zeer op tijd bezorgd. Zeer goede temperatuur en zeer goede kwaliteit! Top
4 mrt 2024 om 5:09 Ik vond de kruiden van de sparibs niet lekker De rest was okee
2 mrt 2024 om 23:53 Het smolt weer op de tong! Beste ribs in Utrecht!
7 feb 2024 om 15:31 De beste spareribs die ik ooit in mijn nog jonge leven gegeten heb. Als er iets op de tafel moet staan voor mijn laatste maaltijd, dan wil ik de spare ribs er zeker bij hebben. Zelfs als ik verhuist zou zijn naar Japan, zou ik ze speciaal willen!